Comedy Spotlight

is terug!

Comedy Spotlight

is terug!

Come-back van een legendarische avond

Na een jaar waarin niets te lachen viel, mag dé comedy club van Alkmaar eindelijk weer open! Dat doen we donderdagavond 24 juni met een heerlijke come-back show. Als vanouds met gevestigde én opkomende comedians uit het club-circuit en Jacob Adriani als Alkmaars eigenste MC.

Tickets bestellen

Onze comedians

Nieuw

Fedor Ikelaar woonde 3 jaar lang in Nepal tussen dubieuze opium dealers, vergeten hippies en spirituele Nepalezen. Hij groeide daar uit tot een van de grootste stand-up comedians van het land! Hij staat voor het eerst in de Spotlight, met een schat aan verhalen en grappen.

Oude favoriet

Tim Alpherts won de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival (terecht!) en neemt je als geen ander mee in de wereld van kunstmatige intelligentie. Hij stond al in de allereerste Comedy Spotlight show en in terug met nieuw materiaal!

Headliner

Jim Speelmans is een begrip. Hij geldt al 15 jaar als één van de beste comedians van Nederland! Scherp, goudeerlijk en vol lef: Jim moet je een keer gezien hebben! Vanaf september tourt Jim met zijn zesde theatervoorstelling Artistziek door het land. Maar eerst deze comedy legende staat hij bij ons de Spotlight!

Onze Comedy Club

Al sinds maart 2019 bouwen wij de Spotlight Bar maandelijks om tot dé comedy club van 072. Met de intieme sfeer van bekende clubs als Toomler (A’dam) en Haug (R’dam), maar dan aan het Scharlo in Alkmaar. Én voor een Alkmaars prijsje.

Kom naar de club

En corona?

We houden ons natuurlijk netjes aan de regels die nog gelden. Dat betekent:

  • Kom in groepjes tot 4 mensen
  • Jullie zitten samen aan een tafeltje, op anderhalve meter van de rest
  • Er is desinfectiespul aanwezig
  • De show is rond 21:30 afgelopen en we sluiten om 22:00
Tickets bestellen

Bestel tickets voor 24 juni

De come-back show! Van 20:00 tot ong. 21:30. Spotlight Bar, Alkmaar.

Als eerste tickets voor de volgende show?

Laat je e-mailadres achter. Je krijgt nooit meer dan één mail per maand.